Borduren

SNELLE LEVERING & VLOTTE SERVICE

AMK houdt zich niet alleen bezig met de verkoop van kledij. Nee, wij kunnen ook al uw aangekochte artikelen personaliseren. Machinaal borduren is hierbij de meest duurzaamste oplossing. Zowat alle textiele zijn te borduren. Ben je toch graag zeker, neem dan contact met ons op. Borduren is erg duurzaam en blijft dus bij veelvuldig wassen mooi en daarnaast heeft het ook stijlvolle uitstraling.

Bij AMK kennen we geen minimale afname en dankzij onze software kunnen wij zowat iedere afbeelding omzetten naar een patroon om te borduren.

Haalt u uw bestelling bij ons op? U heeft bij ons de mogelijkheid om te betalen via de Bancontact app!

VOOR ONDERNEMINGEN

Wat kan AMK voor u als bedrijf betekenen?
Naast de bedrijfs en/of promotie kleding die wij voor u kunnen leveren kunt u ook denken aan relatiegeschenken of bijvoorbeeld een cadeautje bij de geboorte van een kindje van één van uw medewerkers.

Waarom zou ik investeren in bedrijfskleding?
In sommige bedrijfssectoren is bedrijfskleding niet meer weg te slaan, denk aan de bewaking of zorg. Iedereen weet zo wie tot het personeel behoort. Maar bedrijfskleding zorgt ook voor een betrouwbare en professionele uitstraling. Ook voor bedrijven kennen wij géén minimale afname.

Wat kost borduren?
Wij berekenen naar het verbruik van materiaal, en de hoeveelheid werk. Het minimum bedrag is altijd € 5,00.
Stuur bij een offerteaanvraag altijd het logo, afbeelding of ontwerp naar ons toe. Zonder deze bestanden kunnen wij géén offerte maken!